bg-photo.org

mandag 26. september 2011

Noen hester på Giske.
Hei alle, ønsker dere en god uke med nye muligheter, her er noen bilder fra Lørdagen på Giske. Hester kan være gøyale motiver.

Hilsen fra Geir Jartveit 9 kommentarer:

 1. Godbilder og vakkert motiv!! Nr 2 treffer vedig godt hos meg. Eksponeringen sitter perfekt; ikke for kort, ikke for lang. Lekre kontraster i det grå er det også.

  Ha ei finfin uke!

  SvarSlett
 2. Takker for tilbakemelding Ingebjørg:)

  SvarSlett
 3. Hei !

  Synes du får veldig mye ut av og løser tradisjonelle motiver på din egen særegne måte. Har veldig sans for bildene dine, du er knall flink og et eksemplar på en selvstendig tenkende fotograf

  SvarSlett
 4. Hester kan være gøyale ja, og særlig når en er så kreativ som du. En beundringsverdig og særegen fotograf, og en av mine absolutte favoritter!

  Takk for dine hyggelige kommentarer :)

  SvarSlett
 5. Jøss så heldig jeg var som havnet tilfeldigvis innom en titt på din blogg, for her var det jammen mange fine bilder. Er imponert, så spennende du gjør motivene dine, blir så livlige bilder. Skjønner jeg må flere turer innom her, og at jeg har såå mye å lære :0) Ha en fin lørdag :0)

  SvarSlett
 6. Disse bildene bærer toner og streker og uttrykk som sier at det er du som er skaperen! Jeg hører jo nesten musikk når jeg ser dine bilder!

  SvarSlett
 7. Så gode bilder, liker disse svært godt.
  Kunstnerisk, veggbilder!!!

  SvarSlett